Kuinka voin olla avuksi?

Olen työskennellyt vuodesta 2006 lähtien ihmisten hyvinvoinnin ja luovuuden parissa monissa eri tehtävissä (voit lukea lisää osiosta Noora).

Työssäni valmentajana, opettajana, ohjaajana ja kouluttajana olen saanut kohdata ryhmiä ja yksilöitä, vauvasta vaariin. Aina ei ole ollut yhteistä äidinkieltä, mutta silloin on etsitty ja löydetty jokin muu tapa kommunikoida yhdessä, kuten nauru, tanssi tai piirretyt kuvat.

Yhdessä jaetuissa hetkissä minulle tärkeää on, että jokainen ihminen voi kokea tulleensa nähdyksi ja kuulluksi ja pääsee ilmaisemaan itseään itselleen sopivalla tavalla.

Haluni ymmärtää ihmisyyttä kokonaisvaltaisesti on vienyt minua matkalle kohtaamisesta ja koulutuksesta toiseen ja kolmanteen ja matka jatkuu. Ajattelen, että koko elämä on koulu ja jokainen kohtaamamme hetki ja ihminen ovat opettajiamme.

Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja teen asiakasharjoittelua. Mikäli sinä tai läheisesi olette elämäntilanteessa, joka kaipaa uusia näkökulmia tai jonkinlaista tukea solmun avaamiseen, lue lisää ratkaisukeskeinen lyhytterapia välilehdeltä ja ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai haluat varata ajan tapaamiseen.


Lue lisää tarjoamistani palveluista Palvelut - osion alavalikosta.