Palaute asiakkailta

Naura Tanssi Hengitä - luovat menetelmät - menetelmäkoulutus yhteistyössä Vea Vainion kanssa, koulutukseen osallistui Laurea Otaniemen sosionomi, fysioterapeutti, ja sairaanhoitajaopiskelijoita, tammikuu 2018

"Ensin ajattelin että olisi ollut hyvä jollakin tavalla valmistautua tilaisuuteen ja tunteihin, mutta nyt jälkeenpäin ajattelen että se onkin hyvä juuri näin. Kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat ja sen hetkisten tunteiden kanssa. Se on myös jollain lailla vapauttavaa, kun hyväksytään. Erilaisuus on hyvä teema ja huomaa kuinka ihmisten nauru on erilaista ja kehot ovat erilaisia. Mutta jokaisella on silti oikeus samoihin kokemuksiin. Tärkeää, ihanaa työtä, rikkoo rajoja ja normeja."


"Kaikin puolin kiva aamupäivä. Eniten tykkäsin tanssiosuudessa siitä, kun tanssittiin isona ryhmänä toisille ja siitä kun kuljettiin ringin läpi eri tavoin liikkuen. Naurujooga oli mukavaa ja kohensi mielialaa entisestään. Naurun jälkeen rentous auttoi mahdolliseen luovaan ajatteluun. Hyvän mielen ja luovuuden välillä on selkeä yhteys. Kiitos vetäjille päivästä, oli hauskaa. :) "


"Olen tehnyt töitä päiväkodissa ja enkä ole ennen ollut naurujoogassa. Aion varmasti tulevaisuudessa hyödyntää tätä kokemusta, esim. ottamalla itse nauruharjoituksen lapsille esim. aamupiirissä."