Naura Tanssi Hengitä -tuokiot yhteisöille


Minkälaista olisikaan arki, jos tunnin ajan viikossa nauraisimme, tanssisimme ja hengittäisimme yhdessä?

Naura Tanssi Hengitä -tuokiot ovat suunnattu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yhteisöille tukemaan asiakkaiden ja henkilökunnan välistä vuorovaikutusta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tuokioiden kautta pyritään tuomaan iloa, inspiraatiota ja jaksamista yhteisöjen arkeen ja toimintakulttuuriin.

Tuokiot ovat kestoltaan tunnin mittaisia (n. 60 min) ja harjoitukset ovat matalan kynnyksen harjoituksia, soveltuen monenlaisille erityisryhmille. Harjoituksia voi tehdä seisten, istualtaan tuolissa tai pyörätuolissa sekä lattialla tai sängyllä pötkötellen.

Tarkoitus ei ole tuoda kertaluonteista hetken huumaa ja pieniä ilon pisaroita, vaan antaa erilaisia ideoita, inspiraatiota ja käytännön työkaluja, joilla voidaan tukea, kannatella ja kasvattaa yhteisöllisyyden tuntua, luottamusta, iloa ja avoimuutta. Ohjaamamme tuokiot voivat toistua jaksomaisesti, esimerkiksi kerran viikossa, neljän, kuuden tai kahdeksan viikon ajan. Tämän jälkeen kannustamme yhteisöä jatkamaan itsenäisesti säännöllistä ilottelua yhdessä!


Mitä hyötyä tästä sitten on? Miksi juuri nauru, tanssi ja hengitys?

Nauru ja leikki lisäävät iloa sekä luovuutta.

Tanssi ja liike herättelevät ja vahvistavat kehoa.

Hengittäminen ja rentoutuminen muistuttavat levon ja pysähtymisen merkityksestä, sekä
auttavat kiireessäkin olemaan enemmän tietoisemmin läsnä sekä itselle, että toisille.


Kenelle?

Päivätoimintakeskukset, vanhainkodit, sairaalat, päiväkodit, koulut, avokuntoutus, laitoskuntoutus, koulut ja oppilaitokset, sekä sosiaali- ja terveydenhoitoalan työyhteisöt.

Sopisiko tämä teidän yhteisöllenne? Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta ja kutsu meidät kanssanne Nauramaan, Tanssimaan ja Hengittämään. Suunnitellaan yhdessä teidän yhteisöä parhaiten palveleva kokonaisuus. Jaettu ilo on paras ilo!